Profil
Produkter
Kontakt

Firmaprofil

Linos Danmark er et dansk firma. Vi specialiserer os i udvikling af kundetilpassede udgave af Ubuntu Linux.

Enhver variant af Ubuntu Linux vi producerer, er fuldt kompatible med den originale udgave af Ubuntu. Vi benytter de samme komponenter og programpakker. Det er muligt at installere udgaverne til enhver computer kompatibel med Linux, men kan også afvikles direkte fra Live CD'en, ligesom Ubuntu kan.


Eksisterende produkter baseret på Ubuntu

Tag et kig på nogle af vores eksisterende produkter baseret på Ubuntu.

/GoSchoolUSB.jpgGoSchool er en Ubuntu variant der benyttes af danske skoler, til gennemførsel af eksamener og tests, på de studerendes egne computere. Det kører direkte fra et USB stik eller CD, og giver de studerende identiske sæt af programmer og hjælpemidler. Snyd elimineres ved at begrænse adgangen til eksterne ressourcer. Læs mere.


/PC-DGSP.jpgDGSP er vores Dedicated Game Server Platform. Det er stadig i et tidligt udviklings-stadie, men en forsmag forventes at være klar inden for kort tid. Opsætning af en dedikeret spil-server kan gennemføres uden teknisk viden på området.


/PC-GameDrive.jpg
Game Drift er vores forsøg på at skabe en udgave af Linux, optimeret til computerspil. Download og installer nemt spil direkte fra den indbyggede Game Store, eller installer og kør Windows-spil direkte i systemet via CrossOver Games teknologi fra amerikanske Codeweavers. Læs mere om Game Drift på projektets danske hjemmeside.Sitemagic CMS

/SitemagicCMS.pngVi tænker også på andet end Ubuntu Linux. Udledt af vores behov for en simpel platform til opsætning af web-baserede applikationer, grundlagde vi Sitemagic CMS. Et stærkt lille framework med gode Content Management egenskaber. Besøg websiden til Sitemagic CMS - det gratis Content Management System.
 

Design din egen Ubuntu udgave

Linos Danmark hjælper dig med at skabe din egen version af Ubuntu. Du designer løsningen præcis som du ønsker det, og vi skaber den for dig. Du kan være kreativ, mens vi tager os af de tekniske udfordringer.

/powermeeting.jpg


Hvorfor skabe din egen udgave af Ubuntu?

Ubuntu er en fantastisk platform til at skabe tilpassede løsninger. Den tillader dig at inkludere præcis de applikationer du ønsker (måske dine egne), og at tilpasse design og funktionalitet som du ønsker. Der er ingen begrænsninger.

Et typisk scenarie, er virksomheder og skoler der søger en nem måde at installere Ubuntu på hundredevis af computere. De ønsker typisk at Ubuntu inkluderer særlige sprog-pakker, almindeligt brugte applikationer, og ganske simpelt at få systemet til at fremstå med et andet logo. Vi kan tilpasse Ubuntu på netop disse punkter, hvormed du kan installere løsningen på hver enkelt computer på ingen tid. Kontakt os venligst for mere information.

Ubuntu er et registreret varemærke under Canonical Ltd.
Log ind | Sitemagic CMS