Profil
Produkter
Kontakt

Linos GoSchool

Konsistent og sikker afvikling af eksamener og tests på enhver computer.

Mange skoler tillader at studerende bruger deres egne computer under prøver og eksamener. Dette skaber nogle udfordringer i forhold til at sikre, at alle studerende har det samme grundlag - de samme tilgængelig programmer og hjælpemidler - mens et sikkert miljø bevares.


Løsningen

Linos GoSchool er løsningen. Det overtager kontrollen med computeren, og starter op i et konsistent, sikkert og brugervenligt miljø velegnet til afvikling af prøver.

GoSchool inkluderer alle (og kun) nødvendige programmer til løsning af stillede opgaver, fx Open Office, Firefox til web-baserede prøver, og multimedie-afspillere til håndtering af lyd-, billed-, og video-materiale - herunder Flash.


/GoSchoolScreenshot.png
GoSchool med Open Office Writer åben i baggrunden, mens et forsøg på at tilgå et trådløst netværk forhindres.


Sikkert og pålideligt

Linos GoSchool sikrer, at kun de installerede programmer kan bruges. Adgang til ressourcer så som harddisk, CD-drev, diskette-drev, USB stik og hukommelseskort er adgangsbeskyttet. Studeren kan gives adgang til enhver af disse ressourcer med den korrekt adgangskode.
Adgang til netværk - både kablet og trådløst - kontrolleres på samme måde. Skolen kan tilmed styre adgangen til specifikke ressourcer på netværket og internettet via en simpel firewall konfiguration.

Linos GoSchool er et sikkert miljø der eliminerer IT-relateret snyd ved eksamener.


Data-drev til lagring af dokumenter

USB stikket er udstyret med et ekstra data-drev der er brugbart til lagring af opgave-materiale. Den studerende kan ligeledes bruge drevet til lagring af opgave-løsninger. Data-drevet kan tilgås på enhver computer, præcis som et almindeligt USB stik - også på andre operativsystemer så som Windows og Mac OSX.
 

GoSchool CD og USB stik

Linos GoSchool kan afvikles direkte fra CD eller fra USB stik. Sidstnævnte er hurtigere, er fuldt konfigurerbar, har en let tilgængelig firewall som kan konfigureres uden så meget som at starte USB stikket, og indeholder desuden et data-drev til nem lagring af eksamens-materiale og opgave-løsninger.


GoSchool CD
GoSchool USB stik
Boot - klar til brug *
5+ minutter
0.5 - 1 minut
Sikker (anti-snyd) /Checkmark.gif /Checkmark.gif
Open Office 3.2
 /Checkmark.gif /Checkmark.gif
Firefox browser 3.6
 /Checkmark.gif /Checkmark.gif
Multimedie support  /Checkmark.gif /Checkmark.gif
Data-drev
/Checkmark.gif
Konfigurerbar   /Checkmark.gif
Konfigurerbar firewall **
/Checkmark.gif
Pris
 Gratis
Afhænger af mængde

* Opstartstiden inkluderer at logge på samt starte Open Office Writer. Tiden kan variere afhængig af hardwaren.

** Firewall'en konfigureres nemt via en simpel konfigurationsfil placeret på data-drevet. Dette tillader hurtig distribution af konfigurationen til mange enheder.


Bestil gratis GoSchool CD eller anmod om tilbud

Linos GoSchool er fuldstændig gratis. Du kan bestille en gratis CD ved at kontakte os. Oplys venligst fuldt navn og adresse, og vi vil herefter sende CD'en så hurtigt som muligt.

Kontakt os ligeledes hvis du er interesseret i USB stikket, som er meget hurtigere, er fuldt konfigurerbart, og indeholder et ekstra drev til lagring af data. Fortæl os mere om Jeres behov, så vender vi tilbage med et tilbud.


Navn
E-mail adresse
Besked
   
 

Log ind | Sitemagic CMS